Nieuws

Uw Uniform Pensioenoverzicht staat online voor u klaar

Elk jaar krijgt u van ons fonds een persoonlijk pensioenoverzicht, het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierin staat de actuele stand van zaken van uw pensioen bij ons fonds. Ook ziet u wat er geregeld is als u arbeidsongeschikt wordt of komt te overlijden.

Wat moet u doen?

Bekijk het UPO goed. Check bijvoorbeeld of de juiste partner op het overzicht staat. Zijn de bedragen in lijn met vorig jaar? Bent u gescheiden en is dit voor 1 januari verwerkt? Dan moeten de bedragen op het UPO ook hierop aangepast zijn.

Het UPO kunt u downloaden

Wilt u het UPO van ons fonds downloaden? Dat kan als u inlogt in de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers van deze website. U vindt het UPO bij ‘Mijn Documenten’. Veel gestelde vragen over het UPO vindt u hier.

Wat is er anders dit jaar?

Alle pensioenfondsen gebruiken in Nederland één model. Zo kunt u het pensioen bij ons fonds goed vergelijken met het pensioen dat u misschien bij een ander pensioenfonds of verzekeraar hebt opgebouwd via eerdere werkgevers. Het UPO ziet er dit jaar dus anders uit dat u gewend bent.

  • U ziet het het premiepercentage dat uw werkgever betaalt voor uw pensioen. Hoeveel euro u betaalt, ziet u elke maand op uw loonstrook.
  • Het Anw-hiaatpensioen in dit overzicht is opgenomen en
  • U ziet het pensioen dat u kunt bereiken:
    • als uw situatie niet verandert (privé en werk), en
    • als de situatie van het pensioenfonds niet verandert, en
    • als u tot de standaard pensioendatum in onze pensioenregeling 68 bij ons fonds blijft.

Hebt u vragen over uw UPO? Lees dan eerst de informatie over het UPO op onze website .

Vanaf nu ook elk jaar UPO online voor oud-werknemers

Bouwt u geen pensioen meer op bij ons fonds? Dan verschijnt vanaf dit jaar ook voor u elk jaar een UPO. Dit kunt u downloaden als u inlogt in de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers van deze website. U vindt het UPO dit najaar bij ‘Mijn Documenten’. Wij sturen u het UPO minimaal eens per 5 jaar toe.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw pensioen bij ons fonds? Neem contact op. Onze medewerkers helpen u graag.