Nieuws

Wil je weten hoeveel pensioen je hebt bij ons fonds?

Hoeveel pensioen heb je opgebouwd bij ons fonds? En wat is er geregeld als je arbeidsongeschikt wordt of komt te overlijden? Dat staat in je Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Dit persoonlijke pensioenoverzicht heb je – als werknemer – onlangs ontvangen van ons pensioenfonds.

Gegevens tot 31 december 2017

Op het pensioenoverzicht dat je in 2018 ontvangt, staan de gegevens van je pensioen tot en met 31 december 2017. Daarom staat op dit overzicht nog ons oude logo en het oude relatienummer van jou bij van ons fonds. Controleer de gegevens op het pensioenoverzicht.

Het pensioenoverzicht verschijnt één keer per jaar voor werknemers en gepensioneerden. Heb je wijzigingen doorgegeven ná 31 december 2017? Of zijn er wijzigingen die verwekt zijn na 31 december 2017? Dan zie je die terug op het pensioenoverzicht dat je volgend jaar ontvangt. Oud-werknemers ontvangen het pensioenoverzicht eens in de vijf jaar.

Afkoop van pensioen

Bij afkoop van pensioen wordt je pensioen in één keer nu uitbetaald in de vorm van een afkoopsom. Dan zijn er later geen maandelijkse pensioenuitkeringen meer voor je bij ons fonds. Komt jouw pensioen in aanmerking voor afkoop? Dan ontvang je hierover van ons fonds automatisch bericht. 

Meer weten?

Wil je meer weten over je pensioenoverzicht en wat je er aan hebt? Klik op Uniform Pensioenoverzicht en/of lees de veel gestelde vragen over het Uniform Pensioenoverzicht. Heb je toch nog vragen, bijvoorbeeld omdat er gegevens niet kloppen? Mail of bel ons. Onze medewerkers helpen je graag.

Pensioenpost via de Berichtenbox

Wil je je post van ons fonds digitaal ontvangen? Activeer dan de Berichtenbox.

Bron: Bestuur