Nieuws

Heb jij je Berichtenbox al geactiveerd?

Het UWV, de Belastingdienst en gemeentes bijvoorbeeld sturen persoonlijke berichten voor je naar de Berichtenbox. Als er informatie beschikbaar is, krijg je een melding. Ons pensioenfonds doet dit ook. Maar daar moet je wel wat voor doen.

Zo werkt het

Je logt in met je DigiD op mijn.overheid.nl. Daarna kun je je persoonlijke gegevens controleren en bijwerken. Om ook onze post in je Berichtenbox te krijgen, zet je het vinkje aan bij het Pensioenfonds Levensmiddelen. Je krijgt je persoonlijke pensioeninformatie van ons fonds digitaal. Je kunt de informatie zelf bewaren. Wil je het graag op papier? Dan kun je het printen. Wil je je pensioenpost niet in de Berichtenbox ontvangen? Dan hoef je niets te doen.

Hebben wij je e-mailadres?

Om je goed te bereiken, willen we je vragen om ook je e-mailadres aan ons door te geven. Dat kun je doen in Mijn Pensioencijfers. Dat is de beveiligde omgeving van deze website. Hier kun je pensioenzaken rechtstreeks met ons fonds regelen. In de loop van 2018 verschijnen in Mijn Pensioencijfers ook je persoonlijke pensioencijfers. Wil je je pensioeninformatie liever op papier ontvangen? Dan kun je dat daar ook aangeven. 

Meer informatie

Meer informatie over het gebruik van de Berichtenbox lees je op mijn.overheid.nl. Inloggen in Mijn Pensioencijfers doe je hier. Voor beiden gebruik je je DigiD.