Nieuws

Vacature Voorzitter Raad van Toezicht BPFL

In de Raad van Toezicht van het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Levensmiddelenbedrijf (BPFL) ontstaat per 1 juli 2022 een vacature wegens het einde van de zittingstermijn van een huidig lid, tevens voorzitter.

De vacature betreft het lid met het deelprofiel Bestuurlijke achtergrond aangevuld met de in het profiel beschreven voorzitterskwaliteiten. De kandidaat heeft expertise over de organisatie van een pensioenfonds en ervaring met uitbestedingsprocessen. Affiniteit met risicomanagement, balansbeheer, communicatie en pensioenregelingen is een pre.
In de profielschets leest u meer over het fonds, de Raad van Toezicht en het specifieke deelprofiel Bestuurlijke achtergrond en de vereisten die aan een voorzitter gesteld worden.

BPFL is het pensioenfonds voor de Levensmiddelenbranche. Supermarkten, delicatessewinkels en kaasspeciaalzaken zijn bij ons aangesloten.

Wilt u zich kandidaat stellen?

Dan kunt u uw motivatiebrief en CV sturen naar Hans van Soldt (hans.van.soldt@bureaubpfl.nl). Wij ontvangen uw kandidaatstelling graag uiterlijk 15 februari 2022. Gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden in de 1e helft van maart 2022. Gezien de huidige samenstelling van de Raad, nodigen wij nadrukkelijk ook vrouwelijke kandidaten uit om te reageren.

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de vacature? Dan kunt u contact op nemen met Hans van Soldt. Dit kan per email (hans.van.soldt@bureaubpfl.nl) of telefonisch (06 82 06 74 17).