Nieuws

Laat ons je mening weten!

Je bouwt pensioen op bij BPFL. Of je krijgt al pensioen. Maar wat vind je eigenlijk van ons fonds? Wat doen we goed? En wat moet beter? Ben je tevreden? Heb je tips voor ons? Dat horen wij graag van jou.

Wij willen weten wat jij belangrijk vindt

Wij nemen beslissingen over jouw pensioen. Sommige van onze beslissingen kunnen gevolgen hebben voor jouw pensioen. Het is voor ons dus goed om te weten wat jij belangrijk vindt. Daarom gaan we dat aan je vragen.

Je ontvangt deze week een uitnodiging

Als we jouw e-mailadres hebben, krijg je deze week een e-mail van het onafhankelijke onderzoeksbureau Kien. Je krijgt deze mail van het e-mailadres bpfl@kienonderzoek.nl. In deze e-mail word je uitgenodigd voor een onderzoek over ons fonds. Via een persoonlijke link kun je een vragenlijst openen en vervolgens de vragen beantwoorden. Dat invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 10 minuten. De antwoorden die je geeft worden niet gekoppeld aan jouw naam. Je geeft je antwoorden dus anoniem.

Krijg je geen mail? Check dan je spambox. Het kan zijn dat deze uitnodiging daarin terechtkomt.

Doe mee!

Het is belangrijk om mee te doen. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter wij rekening kunnen houden met jouw wensen. Alvast bedankt!

Heb je geen uitnodiging ontvangen?

Dan hebben wij jouw e-mailadres nog niet. Als je je e-mailadres uiterlijk donderdag 7 juli aan ons doorgeeft via Mijn Pensioencijfers, sturen we je alsnog een uitnodiging.