Hoeveel krijg je?

Doe de pensioencheck

Je wilt natuurlijk weten of je genoeg pensioen hebt. Er zijn 3 manieren om te checken hoeveel pensioen je tot je uitdiensttreding hebt opgebouwd bij ons fonds:

1. Inloggen in Mijn Pensioencijfers

In Mijn Pensioencijfers zie je in één oogopslag wat je aan pensioen hebt opgebouwd bij ons fonds. Voor jezelf en voor je eventuele nabestaanden. Mijn Pensioencijfers is namelijk de beveiligde, online omgeving van deze website. Hierin kun je je pensioen bij ons fonds checken en zelf je pensioenzaken regelen. Je logt in met je DigiD.

In Mijn Pensioencijfers* zie je ook:

Wil je een wijziging aan ons fonds doorgeven? Dat kan ook via Mijn Pensioencijfers.

Hoe log je in?

In deze korte video laat Merel zien hoe je inlogt op Mijn Pensioencijfers en wat je er allemaal kunt doen.

2. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van je pensioen ga je naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. Je logt in met je DigiD. Daarna zie je in één oogopslag:

  • je AOW-pensioen van de overheid
  • hoeveel pensioen je hebt opgebouwd en bij welk(e) pensioenfonds(en) of –verzekeraar(s)
  • een inschatting van je pensioen als het mee- of tegenzit
  • wat je nabestaanden krijgen als je overlijdt

Lees ook de veelgestelde vragen over Mijnpensioenoverzicht.nl.

Tip: maak de Pensioenschets

Heb je aan de hand van de bovenstaande opties een beeld van je inkomsten na je pensioen? Dan kun je ook checken of dat straks voldoende is. Log in bij Mijn Pensioencijfers. Klik in het linker menu op de button Pensioenschets. In de Pensioenschets kun je snel en eenvoudig je toekomstige huishoudboekje samenstellen aan de hand van je persoonlijke situatie en wensen. 

Vragen?

Heb je vragen over je pensioen of is iets je niet duidelijk na het lezen van de informatie op je Uniform Pensioenoverzicht (UPO) of deze website? Neem dan contact op met onze helpdesk. De medewerkers kennen alle details van je pensioenregeling en helpen je graag.