Nieuws

Nieuw hulpmiddel voor jong én oud

Wil jij handige tips voor je pensioen? En meer inzicht in wat je er nu al aan hebt of wat je nog moet doen? Daar helpen wij je bij. Zeker als je nog jong bent zie je pensioen misschien als iets waar je je later wel in gaat verdiepen. Toch kan het geen kwaad om af en toe aan je pensioen te denken, omdat je soms nog iets moet regelen voor je partner. Ook kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om alvast extra te sparen voor je pensioen. Dan kun je wellicht eerder stoppen dan je denkt!

Ben je al wat ouder, en komt het moment dat je met pensioen gaat best wel dichtbij? Dan is het tijd om echt in actie te komen. We helpen je daar natuurlijk wel bij. Zodat je vol vertrouwen naar je pensioen kunt werken.

Starten met Stoppen

We hebben een nieuw hulpmiddel voor je: Starten met Stoppen. Daarmee maken we met pensioen gaan nog makkelijker voor je. En ja, dat is ook handig als je nog lang niet met pensioen gaat!

We hebben voor 3 leeftijdsgroepen informatie op maat:

  • 21-35 jaar
  • 36-55 jaar
  • 55+

Zit je in één van de eerste twee leeftijdsgroepen? Dan lees je een paar handige tips voor je pensioen. Maar ook wat je nu al kunt doen. Als je 55+’er bent, krijg je eerst een paar vragen. Op basis van je antwoorden zie je vervolgens precies de informatie die jij nodig hebt. Hartstikke handig dus!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar Starten met Stoppen!