Nieuws

Uit dienst en jouw pensioen nog bij ons?

Als je ergens anders bent gaan werken of niet meer werkt, stopt de pensioenopbouw bij ons fonds. Je opgebouwde pensioen blijft wel bij ons fonds staan. Wij beheren dat voor je en betalen het uit als je straks met pensioen gaat. Ieder jaar zie je op het pensioenoverzicht hoeveel pensioen er voor je is. 

Pensioenoverzicht staat online klaar

Elk jaar zetten we het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) online klaar in Mijn Pensioencijfers. Hierin lees je hoeveel er voor je is, maar ook wat je nabestaanden krijgen als je overlijdt. Eén keer in de vijf jaar krijg je ook een bericht dat je UPO klaar staat. 

Uitzondering: klein pensioen

Als je maar korte tijd bij ons fonds pensioen hebt opgebouwd, heb je mogelijk een zogeheten klein pensioen. Een klein pensioen (€ 503,24 in 2021) dragen wij automatisch over aan je nieuwe pensioenfonds of verzekeraar. Als dit voor jou geldt, heb je hierover een brief van ons gehad. Dan is er geen pensioen meer voor je bij ons fonds. En staat er dus ook geen UPO voor je klaar.

Wil je meer weten?

Log dan in op de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers van deze website. Daar staat je pensioenoverzicht voor je klaar. Wil je nog een wijziging aan ons doorgeven? Ook dat kan gemakkelijk in deze beveiligde omgeving van de website.